Mijn naam is Tanja Smeets en ik heb 21 jaar in een internationale omgeving gewerkt, maar mijn passie ligt echt  in de creatieve hoek. Vandaar dat ik mij enkele jaren geleden omgeschoold heb tot Professioneel Webdesigner.

“Bij het maken van een website wil ik altijd dat wow effect behalen.”

Dat de klant iets voor ogen had en dat ik daar nog een vleugje Tanja aan toe voeg. Naast het webdesign heb ik ook veel ervaring met productfotografie, foto’s bewerken in Photoshop en maak ik video animaties en infographics. Tenslotte werk ik aan een nieuwe samenwerking om drone beelden te maken waarmee je jouw locatie of omgeving extra in de spotlight kunt zetten.

En verder?

Mensen die mij kennen zullen waarschijnlijk zeggen dat ik erg sociaal ben, wat niet meteen een goede eigenschap is om een eigen bedrijf te runnen ben ik achter.  Verder ben ik erg creatief maar ook bescheiden en afwachtend, dus als je als klant even niets van mij hoort, gewoon even bellen of mailen. Bovendien heb ik wel een affiniteit met techniek, maar dat moet niet de hoofdzaak zijn want dan haak ik af.

Mijn

doel

Elk bedrijf zou online vindbaar moeten zijn, zowel de grote bedrijven alsook de kleine ondernemer om de hoek. Dat hoeft niet moeilijk te zijn of lang te duren. Zorg dat je geen klanten misloopt en maak vandaag de start met jouw website.

Mijn

doel

Elk bedrijf zou online vindbaar moeten zijn, zowel de grote bedrijven alsook de kleine ondernemer om de hoek. Dat hoeft niet moeilijk te zijn of lang te duren. Zorg dat je geen klanten misloopt en maak vandaag de start met jouw website.

Mijn

Middelen

Mijn

Middelen

Ik werk met WordPress met de Elementor page builder.

Hiermee kan ik vrijwel alle elementen die gewenst zijn in een website maken in de kleur en stijl die bij je bedrijf past.

Het

Resultaat

Het

Resultaat

Allereerst zul je merken dat je bedrijf nu niet enkel de regionale klanten bereikt, maar dat je afzetgebied zich naar heel Nederland (of zelfs daar buiten) heeft uitgebreid. Bovendien kun je nu zonder veel moeite, actuele informatie delen met je klanten. Niet elke klant zit op Facebook (Meta) of Instagram of noem ze maar op.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tanja Smeets en ik heb 21 jaar in een internationale omgeving gewerkt, maar mijn passie ligt echt  in de creatieve hoek. Vandaar dat ik mij enkele jaren geleden omgeschoold heb tot Professioneel Webdesigner.

“Bij het maken van een website wil ik altijd dat wow effect behalen.”

Dat de klant iets voor ogen had en dat ik daar nog een vleugje Tanja aan toe voeg. Naast het webdesign heb ik ook veel ervaring met productfotografie, foto’s bewerken in Photoshop en maak ik video animaties en infographics. Tenslotte werk ik aan een nieuwe samenwerking om drone beelden te maken waarmee je jouw locatie of omgeving extra in de spotlight kunt zetten.

En verder?

Mensen die mij kennen zullen waarschijnlijk zeggen dat ik erg sociaal ben, wat niet meteen een goede eigenschap is om een eigen bedrijf te runnen ben ik achter. 

Verder ben ik erg creatief maar ook bescheiden en afwachtend, dus als je als klant even niets van mij hoort, gewoon even bellen of mailen.

Bovendien heb ik wel een affiniteit met techniek, maar dat moet niet de hoofdzaak zijn want dan haak ik af.

Kitewebsites

Heistraat 75

6071 CG Swalmen