Over KitewebsitesMijn doel 

Elk bedrijf zou online vindbaar moeten zijn, zowel de grote bedrijven alsook de kleine ondernemer om de hoek. Daarom werk ik met twee systemen die uitermate geschikt zijn voor deze doelgroepen. Zorg dat u geen klanten misloopt en maak vandaag de start met uw website.

Mijn middelen

U heeft de keuze uit drie opties en kunt kiezen uit twee systemen, naar gelang dit het  beste bij uw behoefte past. In het Business Boost pakket werk ik met het programma Phoenix van de IMU.  Voor de andere twee pakketten werk ik met WordPress

H​et resultaat

Allereerst zult u merken dat uw bedrijf niet alleen de regionale klanten bereikt, maar dat uw afzetgebied zich naar heel Nederland heeft uitgebreid (of zelfs ook daar buiten als u dat wenst). Bovendien kunt u zonder veel moeite actuele informatie delen met uw klanten.

Mijn doel 

Elk bedrijf zou online vindbaar moeten zijn, zowel de grote bedrijven alsook de kleine ondernemer om de hoek. Daarom werk ik met twee systemen die uitermate geschikt zijn voor deze doelgroepen. Zorg dat u geen klanten misloopt en maak vandaag de start met uw website.

Mijn middelen

U heeft de keuze uit drie opties en kunt kiezen uit twee systemen, naar gelang dit het  beste bij uw behoefte past. In het Business Boost pakket werk ik met het programma Phoenix van de IMU.  Voor de andere twee pakketten werk ik met WordPress

H​et resultaat

Allereerst zult u merken dat uw bedrijf niet alleen de regionale klanten bereikt, maar dat uw afzetgebied zich naar heel Nederland heeft uitgebreid (of zelfs ook daar buiten als u dat wenst). Bovendien kunt u zonder veel moeite actuele informatie delen met uw klanten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tanja Smeets en ik heb 21 jaar in een internationale omgeving gewerkt, maar mijn passie ligt echt  in de creatieve hoek. Vandaar dat ik mij enkele jaren geleden omgeschoold heb tot Professioneel Webdesigner. Hiermee kan ik nu zowel webpagina’s bouwen met een geheel eigen ontwerp, die optimaal geprogrammeerd zijn om goed te scoren in Google. Tevens beschik ik over de kennis van (X)HTML codes schrijven en CSS stylesheets, maar ben ik ook het gemak van WordPress gaan waarderen. Daarnaast heb ik veel ervaring met productfotografie, foto's bewerken in Photoshop en maak ik video animaties en infographics.
Kitewebsites tanja laptop

Wie ben ik echt?

Mensen die mij kennen zullen waarschijnlijk zeggen dat ik erg sociaal ben, wat niet meteen een goede eigenschap is om een eigen bedrijf te runnen ben ik achter. Sociaal gehandicapt noemden mijn collega’s mij ooit. Verder ben ik erg creatief phieeeuw, daar heb ik gelukkig wel iets aan als webdesigner. Ook bescheiden en afwachtend, dus als u als klant even niets van mij hoort, gewoon even bellen of mailen. Bovendien heb ik wel een affiniteit met techniek, maar dat moet niet de hoofdzaak zijn want dan haak ik af.

Mijn expertise

Wordpress

De meeste websites die ik gebouwd heb zijn gemaakt in WordPress. Wordpress heeft wereldwijd de meeste gebruikers van alle Content Management Systemen. Hierdoor is er voor elke uitdaging wel een oplossing te vinden. In WordPress werk ik dan met de page builder Elementor.

Phoenix

Dit programma is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie (IMU) en is volledig geoptimaliseerd om maximaal te scoren in Google en andere zoekmachines. Het uitbesteden van SEO werkzaamheden is dan niet meer nodig. De IMU heeft enkele nummer 1 posities in Google weten te veroveren en deze techniek wordt hier ook toegepast.

Photoshop

Om het design van uw website optimaal tot zijn recht te laten komen, werk ik veel met Photoshop. Vaak is slechts een gedeelte van een foto nodig of moet er iets weggewerkt worden of past de maat niet in het blok waar de foto moet komen. Of het nu gaat om een profielfoto of om foto’s van uw producten, er is van alles mogelijk.

arrow_drop_up arrow_drop_down