arrow_drop_up arrow_drop_down
template kitewebsites

Website voor 100 euro

geen technische kennis en toch snel online!

Snel

Als de inhoud bekend is staat de website snel online.

Simpel

U levert de tekst en de foto's aan en ik doe de rest

Duidelijk

U weet waar u aan toe bent, de procedure is simpel en duidelijk

Kennis

U hoeft zelf geen webdesign kennis te hebben

Responsief

Uw website zal zowel op een computer, alsook op mobiel en tablet goed getoond worden

Eenvoudig

Ook uw klant weet meteen waar die aan toe is want alles staat op één pagina.

De missie van de vliegerbouwer

Ik vind dat elk bedrijf de mogelijkheid moet hebben om een mooie website online te hebben. Ook als uw bedrijf niet zo digitaal is ingesteld, zullen klanten toch online gaan zoeken als ze uw product of dienst nodig hebben. Wat zou het dan toch zonde zijn als ze u niet kunnen vinden. Moeilijk? Nee, u hoeft enkel tekst en foto's aan te leveren en de rest gaat vanzelf. 

U bespaart tijd

U hoeft niet zelf mee te denken over het design, deze is al uitgekozen. Ook hoeft u niet de technische details van het bouwen van de website te kennen. Als de website eenmaal online is, kunnen (potentiële) klanten daar uw openingstijden en aanbod zien, dat scheelt weer een hoop telefoontjes. 


U heeft er weinig omkijken meer naar

De website wordt gebouwd in Wordpress. Dit is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem en dat is natuurlijk niet voor niets. Doordat we niet veel plugins gebruiken maar enkel een informatieve website bouwen, wordt deze ook snel geladen en heeft u er verder weinig omkijken meer naar.

Duidelijk

Deze templates zijn allemaal maar één pagina lang, dus de bezoeker ziet meteen de informatie die hij nodig heeft. Niet eindeloos doorklikken om de openingstijden te vinden, alles is meteen binnen handbereik. Bezoekers willen meteen resultaat voor hun behoefte, dus is het fijn als de informatie meteen zichtbaar is.


Overtuigd? Kies nu uw template!

Wij gebruiken cookies